Get thepictures you deserve

Maarten de Bruin

Ik, 39 jaar en gevestigd in Tiel, ben in 2018 gestart door het voorzetje

“je moet hier meer mee gaan doen joh” te volgen. Dit is gegroeid tot onder andere deze website en vanaf 2018 mijn officieel KvK geregistreerde bedrijf Maarten de Bruin Fotografie.

Mijn fotografie heeft ondertussen zo’n groei doorgemaakt dat ik mijn fulltime baan als autoruitenspecialist, van fulltime naar parttime heb omgezet.

Vanaf jongs af aan ben ik bezig geweest met camera’s, foto’s en media, maar alles op hobby basis. Mijn eerste spiegelreflex camera was nog net analoog. Gewoon met rolletjes zonder de digitale luxe van vandaag. Als ik destijds dacht dat ik een goede foto te pakken had rende ik dan ook standaard naar de 1 uur service bij de plaatselijke fotograaf voor de ontwikkeling van de negatieven.

Dit is altijd een belangrijk onderdeel gebleven van mijn standaard. Ik lever altijd binnen de aangegeven tijd en uiteraard zo snel mogelijk.

“IJzer smeed men wanneer het heet is!”

Via het leveren van partypic’s voor kleine (besloten) feesten ben ik bij Partyflock terecht gekomen. Voor dit online platform heb ik in mijn begin fase als event fotograaf een behoorlijk aantal vlieguren op feesten, festivals en (grote) evenementen gemaakt. Ook concerten zijn bekend terrein. Namen als Dropkick Murphy’s, de Staat, Scooter en Heideroosjes zijn terug te vinden in mijn portfolio. Of ik alleen events doe? Zeker niet! Ik hou van fotografie in zijn breedste vorm. Van modellen, DJ Presskits, couple shoots, studio werk tot auto’s of motoren tot bedrijfsfeesten en bruiloften.

Sinds halverwege 2020 ben ik eigenaar van mijn eigen professioneel en compleet ingerichte fotostudio aan huis gevestigd in Tiel.

(voorzien van alle benodigdheden, comfort en airconditioning)
Google Rating
5
1 reviews

Get in Touch

Have a question or want to learn more about what we do? We're here to help you.
© 2023 Maarten de Bruin. All rights reserved.
© 2023 Maarten de Bruin.
All rights reserved.
×